Διαθέσιμοι τρόποι αποστολής

1. Παράδοση στον χώρο σας

Οι παραγγελίες αποστέλλονται είτε με ίδια μέσα, είτε με τη συνεργαζόμενη εταιρία courier (Γενική Ταχυδρομική) και η παραλαβή τους θα πρέπει να γίνεται από το ίδιο πρόσωπο που έχει κάνει την παραγγελία. Σε περίπτωση απουσίας μπορείτε να ορίσετε να παραλειφθεί και από τρίτο πρόσωπο, το οποίο θα πρέπει κατά την παράδοση της παραγγελίας να επιδείξει πιστοποιητικό ταυτότητας και να υπογράψει το δελτίο παραλαβής του μεταφορέα.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε όλη την Ελλάδα σε 1-5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα τον τόπο προορισμού.

Το κόστος μεταφορικών ανά παραγγελία είναι 1,5€ χωρίς αντικαταβολή, ή με αντικαταβολή 3€ (1,5€ έξοδα αποστολής και 1,5€ έξοδα αντικαταβολής).

Όταν ο τρόπος πληρωμής είναι πιστωτική, χρεωστική, paypal και κατάθεση σε τράπεζα, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με τα έξοδα αντικαταβολής, αλλά μόνο με τα έξοδα αποστολής που είναι 1,50€.

Για παραγγελίες άνω των 40€ η αποστολή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Οι παραγγελίες στην Κύπρο διεκπεραιώνονται με τη Γενική Ταχυδρομική. Παρέχονται δύο τρόποι αποστολής: Ο οικονομικός και ο γρήγορος.

  • Οικονομικός Τρόπος Αποστολής για Κύπρο. Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 7-11 εργάσιμες μέρες και το κόστος ανά παραγγελία ανέρχεται στα 8,5€.
  • Γρήγορος Τρόπος Αποστολής για Κύπρο. Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 2-3 εργάσιμες μέρες και το κόστος ανά παραγγελία είναι 15€. Η πληρωμή για Κύπρο μπορεί να διεκπεραιωθεί με πιστωτική, χρεωστική, paypal και κατάθεση σε τράπεζα.

Σε ειδικές περιπτώσεις (όπως κακές καιρικές συνθήκες ,απεργίες, εθνικές αργίες κλπ), η εταιρία μας σας διαβεβαιώνει πως θα μεριμνήσει για την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Για υπερμεγέθη προϊόντα ή παραγγελίες ιδιαίτερα μεγάλου βάρους η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και για την παράδοσή τους θα προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση.

Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η εταιρεία μας την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά, οπότε αν διαπιστωθεί κάποια απώλεια ή ζημιά θα πρέπει να μας το αναφέρετε εντός 24 ωρών. Ο χρόνος παράδοσης από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι 2-10 ημέρες εργάσιμες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλεί. Σας ενημερώνουμε ότι ο χρόνος παράδοσης μετράει από την ημέρα εξόφλησης της παραγγελίας σας.

2. Αποστολή της παραγγελίας με μεταφορική/courier εταιρία της επιλογής σας

Αν επιθυμείτε να σταλεί η παραγγελία σας με μεταφορική της επιλογής σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε και να μας δώσετε όλα τα στοιχεία της μεταφορικής/courier εταιρείας που επιθυμείτε.

Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας δεν έχει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά συμβεί κατά την μεταφορά. Την πλήρη ευθύνη την αναλαμβάνετε εσείς και η εταιρεία που επιλέξατε.

3. Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από ένα από τα καταστήματά μας, εντός 24ώρου εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, και προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία ώστε να επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα του προϊόντος/ων.

Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνετε εσείς την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων και η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά.