Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με πέντε (5) διαφορετικούς τρόπους.

1. Πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά αλλά και πιστωτική/χρεωστική κάρτα στo ταμείο του καταστήματός μας.

2. Πληρωμή με την παραλαβή – παράδοση της παραγγελίας (μέθοδος αντικαταβολής)

Χωρίς κόπο και χωρίς χρήση καρτών. Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας, πληρώνοντας το σύνολο του λογαριασμού στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Η μέθοδος αυτή δεν ισχύει για αποστολές προς Κύπρο. Οι αποστολές προς Κύπρο διεκπεραιώνονται μόνο μέσω πιστωτικής/χρεωστικής/paypal κάρτας και μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

3. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Κάντε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και εξοφλήστε την με κατάθεση σε μία από τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε, απλά δίνοντας τον αριθμό παραγγελίας (order number) και το ονοματεπώνυμο της παραγγελίας.

Παρακάτω είναι οι τράπεζες που συνεργαζόμαστε και μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα που αναλογούν στη συνολική αξίας της παραγγελίας:

Τράπεζα: Eurobank

IBAN: GR740 260 192 0000 540 200 351088

Όνομα δικαιούχου: ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Τράπεζα: Attica Bank

IBAN: GR 74 0160 4660 0000 0008 4929 301

Όνομα δικαιούχου: ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αφού ολοκληρώσετε τη παραγγελία σας, καταθέστε σε έναν από τους παραπάνω λογαριασμούς, το ποσό των προϊόντων που αγοράσατε και στείλτε μας μία φωτοτυπία της κατάθεσης (όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός της παραγγελίας σας) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο info@basefashion.gr. Αν δεν μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email όπου θα αναγράφετε την ημερομηνία κατάθεσης, την τράπεζα κατάθεσης, τον αριθμό κατάθεσης, τον αριθμό παραγγελίας, το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Με το που παραλάβουμε το αποδεικτικό κατάθεσης θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία εκτέλεσης της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που δεν ακολουθήσετε την προηγούμενη διαδικασία και στην κατάθεση σας δεν αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας σας ή το ονοματεπώνυμο της παραγγελίας αυτής, θα μας είναι αδύνατο να εντοπίσουμε ότι η κατάθεση αντιστοιχεί στην παραγγελίας σας και θα υπάρξουν επιπλέον καθυστερήσεις για την αποστολή της.

4. Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την τράπεζα Eurobank και είναι δυνατή η χρήση πιστωτικών/χρεωστικών καρτών, Visa, Mastercard, Maestro, Electron, American Express & Diners. Η χρέωση της κάρτας γίνεται την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας σας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

*Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγια Πώλησης) και προς Ιδιώτες, θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με Κατάθεση/Έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

5. Πληρωμή με Paypal

H εταιρεία μας δέχεται και ενσωματώνει τις υπηρεσίες του Paypal.  Μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να πληρώσετε την παραγγελία με τον PayPal λογαριασμό σας. Για να ενεργοποιήσετε την πληρωμή θα μεταφερθείτε στη σελίδα login του PayPal. Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί την ημέρα της παραγγελίας σας. Οι παραγγελίες με τρόπο πληρωμής PayPal υπόκεινται σε επιπλέον ελέγχους από την εταιρία μας και ενδέχεται να απορριφθούν, να σας ζητηθεί άλλος τρόπος πληρωμής ή και να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή τους. Επίσης ενδέχεται να σας ζητηθούν επιπλέον στοιχεία ταυτοποίησης των στοιχείων σας.